FőoldalBiográfiaGalériaMűsorokVendégkönyvKapcsolat

Tengerész show

Ma este te leszel a kapitány én meg a matróz, aki minden kívánságodat teljesíti. De vigyázz, mert ha rosszul bánsz velük, a matrózok fellázadnak! Lehet, hogy ez a lázadás kellemesebb lesz, ha két matróz lány kötözi meg a kapitányt?  

Rendőr show

Ma nem menekülhetsz! A rendőrség utolér! Igazoltatlak és megbilincsellek! Csak akkor veszed észre, hogy ál rendőrnő vagyok, amikor a székre ültetlek és elindul a zene! Hogy börtönbe kerülsz-e, az csak rajtam múlik! Ha jól viselkedsz, a zárka helyett a testemet nézheted, ahogy szépen lassan leveszem az egyenruhát!

Rab show

Szabadíts ki a börtönből! Ígérem nem leszek hálátlan! Ha megszöktetsz, megnézheted hogyan szabadulok meg a rab ruháimtól!

Ápolónő show

A vágytól meg fel a lázad ma éjszaka, de ne félj, az ápolónő érti a dolgát! Kapsz egy szurit, de ha még ettől sem érzed jobban magad, akkor nincs mit tenni, leveszem a nővér ruhát és megmutatom, mi rejtőzik a kosztüm alatt! Ettől garantáltan meggyógyulsz majd!

Ördög show

Igazi ördög lány vagyok, forró és tüzes! Csak vigyázz, nehogy felperzseljelek! Ha leveszem a jelmezt, meglátod, milyen szexi is tudok lenni!

Apáca show

Igazi apácának hiszel majd! Szűzies és megközelíthetetlen. De ez csak a látszat! Ahogy elindul a zene, úgy vetkőzöm le gátlásaimat! Mire a műsor véget ér, már nem leszek apáca többé!

Arab hastáncos

A mesés kelet bódító dallamára ringatlak el, csábító táncommal. A műsor közben azonban szépen lassan a ruhadarabok is letáncolnak rólam és megláthatod, azokat a részeket is, amelyeket arab férfiak sohasem láthatnak!

9 és ½ hét

Emlékszel a film legforróbb jelenetére? Amikor a lány az árnyékban táncol és szépen lassan veszi le magáról a ruhát? Biztos te is fantáziáltál már erről? Most megvalósítom álmaidat, hogy én lehessek a te szexi táncosnőd! Csak dőlj hátra és élvezd az előadást

Élő Gyümölcstál

Szeretnél egy felejthetetlen vacsorát? Olyat, amire a barátaid is emlékeznek majd? Tálald rajtam a desszertet. A finomabbnál finomabb falatok végén a testem is fedetlenné válik!

Jó étvágyat hozzá!

Limousine show

Felejthetetlen városnézésre vágysz? Műsorom közben igazi sztárnak érezheted magad. Miközben a limusinban pezsgőt kortyolgatsz, egy forró sztriptíz tánccal szórakoztatlak. Az utazás végén, azt kívánod majd bárcsak most kezdődne, hogy még egyszer láthass.

tárhely, webtárhely
weblapkészítés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, webtárhely, webhosting
vps bérlés